Haemme toimitusjohtajaa

Teräspyörä-Steelwheel Oy on osa suomalaista, perheomisteista Saalasti-konsernia, johon kuuluvat lisäksi Cross Wrap Oy ja Saalasti Finland Oy sekä sen kansainväliset tytäryritykset. Saalasti-konserni tunnetaan tuotekehityksestä, innovatiivisista teknologioista ja teollisuusstandardeiksi nousseista tuotteistaan kiertotalouden ja kestävän kehityksen toimialoilla. Konsernin liikevaihto tulee vuonna 2022 olemaan noin 36 M€. Saalasti-konsernilla on toimipisteitä kolmella eri mantereella viidessä maassa, ja maailmanlaajuisesti työntekijöitä on noin 150.

Etsimme myyntihenkistä ja kasvuhakuista toimitusjohtajaa Teräspyörälle johtamaan Teräspyörän kasvua ja kansainvälistymistä. Toimitusjohtajana olet kokonaisvastuussa yhtiön liiketoiminnasta ja kannattavasta kasvusta. Työtäsi tukevat Teräspyörän hallituksen puheenjohtaja, Saalasti-konsernin muut toimitusjohtajat, sekä konsernin pääomistaja. Verkostossa ovat mukana myös kansainvälisten tytäryhtiöiden maajohtajat Espanjassa, Ruotsissa, Chilessä ja Kanadassa. Talous- ja henkilöstöhallinto toteutetaan yhteistyössä Saalasti-konsernin hallinnon kanssa.

Teräspyörä huoltaa ja rakentaa rautateiden kalustoa Kouvolassa. Liikevaihdosta noin puolet on huoltoa ja varaosamyyntiä. Työyhteisö koostuu noin 20 omasta työntekijästä sekä konsernin insinööri- ja hallintohenkilöistä. Olemme etenkin huoltotyön osalta palveluorganisaatio, jossa asentajien ja insinöörien osaaminen määrää asiakaskokemuksen laadun. Meillä on ainutlaatuista rautatiealan osaamista ja ECM-sertifioinnin myötä lupa toimia rautateiden liikkuvan kaluston vastuullisena ylläpitäjänä. Meillä on oma, sertifioitu ja auditoitu ISO-9000 toimintajärjestelmä, joka ohjaa tekemistämme.

Mitä kuuluu työpäivääsi?

  • Strategian pohjalta laaditun vuosisuunnitelman toteuttamista johtoryhmän kanssa
  • Seuraavan strategiakauden suunnittelua yhdessä hallituksen kanssa
  • Yhteydenpitoa asiakkaisiin myynticaseissa
  • Matkoja asiakkaiden luo, myös ulkomaille, yhteensä useita kymmeniä päiviä vuodessa
  • Kommunikointia suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Henkilöstön tukemista ja ohjaamista kasvokkain, management by walking
  • Näkemyksen ottoa tuotekehityksessä
  • Yrityksen talouden hoitoa yhdessä konsernin CFO:n kanssa

Teräspyörän toimipiste sijaitsee Voikkaalla. Osan työstä voi tehdä etänä, mutta toiminnan luonne vaatii aktiivista läsnäoloa ja paljon kasvokkain työskentelyä.

Yhtiömme verkossa:

Aikataulu ja hakemus:
Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 18.9.2022.

Lähetä ansioluettelo ja hakemus osoitteeseen: Niina Karjalainen / Talent Hunters, niina.karjalainen@talenthunters.fi, p. 040 508 6888.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sami Lehto / Talent Hunters, sami.lehto@talenthunters.fi, p. 050 525 7755. Parhaiten Samin tavoittaa keskiviikkona 7.9. klo 10-12 ja torstaina 15.9. klo 14-16.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Talent Hunters Oy:n kanssa.