teraspyora ilmoitus

 

Raskaskoneasentaja / Sähkö-Automaatioasentaja, avoin hakemus

Teräspyörällä on rautatiealan kokemusta vuodesta 1956 alkaen ja meitä on Voikkaalla 17 henkilöä. Teräspyörä hakee kannattavaa kasvua ja menestyminen syntyy osaavien ja motivoituneiden työntekijöiden työn tuloksena. Panostamme meidän kaikkien hyvinvointiin ja laadun tekemiseen. Meillä on ISO9001:2015 laatujärjestelmä ja Valtionrautateiden lisäksi ainoana Suomessa vastuulliseen kunnossapitoon oikeuttava ECM-sertifikaatti. Teräspyörä kuuluu Saalasti-konserniin. Saalasti on perheyhtiö jo kolmannessa polvessa ja toimii Suomen lisäksi useammassa muussakin maassa.

Asentajiemme pääsääntöinen työpaikka on Voikkaalla, mutta työhön sisältyy myös matkustamista pääosin Suomessa. Asiakasrajapinnassa menestyminen edellyttää myös hyviä sosiaalisia taitoja.

Teemme paljon erilaisia mekaanisia asennustöitä, hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennuksia. Erityisosaamisena arvostamme sähkö-automaatio-osaamista ja niihin liittyvien logiikoiden ohjelmointitaitoja.

Työskentelemme pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta työtilanteen vaatiessa jaamme porukan kahteen vuoroon. Ylitöitä vältämme, mutta ajoittain niitä on asiakkaan palvelemiseksi tarpeen tehdä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa huoltopäällikkö Marko Korhonen gsm 040 709 1507 ja toimitusjohtaja Kimmo Hämäläinen gsm 045 225 3363.

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset ( ei todistusjäljennöksiä ) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hakemuksen saapuessa tarkastelemme työ- ja projektitilanteemme ja vastaamme kaikkiin hakemuksiin nopeasti.